3.1.15

•90'S GRUNGE LOOK• #5 MUST HAVE ΜAKEUP PRODUCTS

1. Lip Liner In "Soar" - M.A.C. Cosmetics



 Μαζί με το "Whirl" της ίδιας εταιρείας, αυτά τα δύο lip liners από M.A.C. Cosmetics έγιναν ανάρπαστα όταν έγινε γνωστό στον κόσμο των make-up artists ότι τα πολυπόθητα ζουμερά χείλη της Kylie Jenner (βλ.φωτό) βάφονται συνεχώς με αυτά τα δύο προϊόντα! (Hondos Center - M.A.C. Cosmetics)

2. Eye Studio Lasting Drama Eyeliner Gel in " 01 Intense Black"- Maybelline

Τί καλύτερο από ένα eyeliner που είναι μαύρο...ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ όμως! Δοκιμάζοντας και της M.A.C. & L'Oreal, αυτό το eyeliner της Maybelline είναι το πιο μαύρο! Πιστεύω ότι η διάρκεια του είναι αρκετά καλή, δεν είμαι σίγουρη ότι είναι αδιάβροχο (πρέπει να περάσει από καλό τεστ σε μένα, έχω λιπαρά βλέφαρα!) Διαθέτει και ένα πινέλο, το οποίο μπορεί να σας βολέψει μπορεί και όχι, αλλά όπως και να έχει μπορείτε απλα (TIP!) να πάτε να αγοράσετε ένα πινέλο ζωγραφικής που να είναι φθηνό και όσο λεπτό θέλετε!(Hondos Center)

3. Jaclyn Hill Lipstick in "1995" - Gerard Cosmetics

To απόλυτο GRUNGE ΚΡΑΓΙΟΝ EVER! Φτιάχτηκε από την παραπάνω εταιρεία σε συνεργασία με την δημοφιλή ΥοuTuber Jaclyn Hill (βλ.φώτο) και το αποτέλεσμα είναι απλά τέλειο! Δεν είναι καφέ, δεν είναι μωβ είναι κάτι στο ενδιάμεσο! (Website online shop: http://www.gerardcosmetics.com/shop/lips/1995-lipstick.html)
 
4. Velvet Lip Lacquer in "Kooky" - Make Up Academy

'Εχω ξαναμιλήσει για τα M.U.A. velvet lip lacquers... Αλλά αυτή η απόχρωση είναι το κάτι άλλο..! Είναι το τέλειο μωβ για την απόλυτη grunge εμφάνιση, ενώ κρατάει σαν τρελό! Δεν βγαίνει με τίποτα! (μόνο με λαδάκι ή με διφασικό ντεμακιγιάζ). PLUS! Είναι πολύ φθηνό! (Website online shop: http://www.muastore.co.uk/lips/lipstick/lip-lacquer)

 
5. Voluminous Million Lashes Mascara - L’Oreal

Τί καλύτερο από ένα έντονο βλέμα με τεράστια full βλεφαρίδες?? Πραγματικά ανυπομονώ να την αγοράσω! Αυτή η μάσκαρα έχει πάρει φοβερές κριτικές στην Αμερική και από όσο παρατήρησα και στα reviews/photos, κάνει θαύματα... Xαρίζει όγκο και επειδή έχει πλαστικό βουρτσάκι, διαχωρίζει πολύ καλά τις βλεφαρίδες!Άμα χρησιμοποιήσετε και primer δε....! Οι ψεύτικες βλεφαρίδες σίγουρα θα είναι αχρείαστες!(Hondos Center)

                                                                                                                        xoxo,
                                                                                                                       Mandy

No comments:

Post a Comment