20.2.12

BH Cosmetics

Ok!!!!! Το παραδέχομαι! Είμαι make up junky!!!..... Αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι! Θέλω να μεγαλώνω την συλλογή μου χωρίς να μένω ταπί! Έτσι λοιπόν, μετά από μεγάλο ψάξιμο στο YouTube βρήκα μια μάρκα καλλυντικών που είναι πολύ φτηνή και πραγματικά τα προϊόντα της έχουν επαγγελματικό αποτέλεσμα!
Η εν λόγω αμερικάνικη εταιρεία λοιπόν είναι τα ΒH Cosmetics! Περιλαμβάνουν προϊόντα για πρόσωπο/χείλη/μάτια, καθώς και πολλές μα πολλές παλέτες σε πολύ καλές τιμές και φυσικά πινέλα για το μακιγιάζ τα οποία κατά τη γνώμη, αν δεν ασχολείσθε επαγγελματικά με το μακιγιάζ, είναι πολύ καλά για το καθημερινό σας make-up! Απ΄ότι κατάλαβα είχαν πιο υψηλές τιμές κάποτε..Αλλά πλέον είναι μονίμως σε sales mood!

 Ένα έχω να πω! Μπορείς να αγοράσεις αδιάβροχα μολύβια για τα χείλη ΜΟΝΟ με $1.77! Και φυσικά δεν θα τα πρότεινα άμα δεν τα δοκίμαζα κιόλας! Έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα και σχετικά κρεμώδη υφή. Αυτά που έχω αγοράσει ως τώρα είναι τα παρακάτω:



Μια ακόμα αγορά μου για να εξασφαλίσω μεγάλη ποικιλία σε κραγιόν είναι η 32 Color Lip Palette!  Περιέχει εξίσου ψυχρές και θερμές αποχρώσεις με matte & shimmery αποτέλεσμα στην τιμή των $14.21!! Just take a look...


Επίσης, τρελάθηκα με τα gel eyeliners! Πήρα δοκιμαστικά 3 και μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα που βγάζουν δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κάποια άλλα που είναι πανάκριβα! Θέλετε να μάθετε τιμή??.......Μόλις $4.77! Τα παρακάτω είναι τα Blow, Coffee & Bronzed αντίστοιχα:








 











Επίσης, ένα προϊόν που χρησιμοποιώ κάθε φορά πριν βάλω το foundation είναι το Primer Foundation απ' τα Bh Cosmetics , το οποίο με έβγαλε ασπροπρόσωπη! Όντως, όταν το χρησιμοποιώ, το make up απλώνετα πιο εύκολα στο πρόσωπό μου και κρατάει για αρκετές ώρες χωρίς να χαλάσει! Επίσης, παρατήρησα ότι και το ρουζ κρατάει πολύ περισσότερο έτσι..(το ρουζ μου μετά από μία ώρα συνήθως εξαφανιζόταν!?).Τιμή, $12.76 πολύ καλή για primer!

Τέλος, ένα ακόμα πράγμα που αγόρασα απ' τα BH Cosmetics και έχω καταλήξει να το χρησιμοποιώ κάθε φορά που μακιγιάρομαι είναι το Duo Fiber Stippling Brush, ένα είδος πινέλου για το foundation το οποίο κοστίζει πάρα πολύ ακριβά σε επώνυμες μάρκες! Με αυτό αναμειγνύεται το make-up πάρα πολύ 
καλά!Και η τιμή του...?Μονο $5.21!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!


Ε μα είναι να σου πέφτει το σαγόνι! Τώρα, όσον αφορά τα μεταφορικά είναι λίγο τσουχτερά μιας και τα προϊόντα έρχονται από Αμερική, $12.45, για αυτό προτείνω άμα πάτε να αγοράσετε, να αγοράσετε όσα θέλετε με τη μία για να μην πληρώνετε συνέχεια και συνέχεια τα μεταφορικά...






6 comments:

  1. Eipa kai egw na kanw ligo kratei kai na mhn parw tipota ayton ton mhna alla meta apo to post sou mporw?Oxi bebaia :D Loipon tha to tsekarw kai egw an kai osa egrapses me kalypsan arketa.Eidika to pinelo den to syzitw stantar tha to parw!

    ReplyDelete
  2. xaxaxaxa Asta na pane...Kai egw prospathw na sigkratoumai!!:P :D Xairomai polu pou diavases to post mou ^_^ Kai nai..to pinelo einai fovero!

    ReplyDelete
  3. Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα των μολυβιών & αδιάβροχα & $1.77 τέλεια!... Το primer είναι σε μορφή τζέλ? ...Σε πόσες μέρες ήρθε η παραγγελία σου? Πολλές ερωτήσεις ε?? :))

    ReplyDelete
  4. Geia sou Despoina! To primer nai einai se morfi gel k genika otan to aplwneis meta dn to poluniwtheis, aporofatai polu grigora k afinei mia wraia ifi! Oson afora tis meres..upologise konta 25-30 meres...sou erxetai eidopoihsh apo ta elta! :) Kai oson afora tis erwtiseis..rwta me o,ti thes! :D

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. apo pou mporoume na agorasoume proionta ths bh cosmetics?

    ReplyDelete