9.3.12

IKEA: MAKE UP STORAGE

Γεια σας!!! Λοιπόν....λατρεύω τα ΙΚΕΑ... πραγματικά το δωμάτιο μου είναι ΟΛΟ από ΙΚΕΑ!?! Και φυσικά, εκεί βρήκα και κάποια έπιπλα/αξεσουάρ οργάνωσης γραφείου που με βοήθησαν πάρα πολύ να οργανώσω τα καλλυντικά μου, τα μανό μου, τα πινέλα μου....το φωτισμό μου για να μπορώ να βάφομαι καλύτερα χωρίς να ξοδέψω μια περιουσία για εξειδικευμένο φωτισμό για μακιγιάζ... Παρακάτω λοιπόν, έβαλα κάποιες προτάσεις αρκετά οικονομικές για να οργανώσετε και εσείς το χώρο του γραφείου σας και τα καλλυντικά σας χωρίς να τα έχετε το ένα πάνω στο άλλο! Έχουμε λοιπόν και λέμε...
[ATTENTION: κάθε φωτογραφία είναι link και σας μεταφέρει στο κάθε αντικείμενο στην σελίδα του IKEA]

KAΘΡΕΦΤΕΣ:


ΒΑΖΟ ΓΙΑ ΠΙΝΕΛΑ(το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε μέσα λεπτές μπιλίτσες ή κομματάκια από γυαλί που έχουν τα jumbo και είναι πάρα πολύ φθηνά και σε διάφορα χρώματα!):


ΦΩΤΙΣΜΟΣ( τα πρώτα φωτάκια είναι μια τριάδα που θα την βιδώσω στο κάτω μέρος του ραφιού μου πάνω απ' το γραφείο μου, τα δύο άλλα είναι μοιάζουν πολύ με τον επαγγελματισμό φωτισμό των make-up studios και σίγουρα βοηθάει -αν αποφασίσετε να τα αγοράσετε- να αγοράσετε δύο ίδια και να τα βάλετε δεξιά και αριστερά στον καθρέφτη σας):














ΘΗΚΕΣ(για παλέτες, μολύβια, μάσκαρες κλπ):

*τα συγκεκριμένα βγαίνουν και σε άσπρο.


ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ(αγόρασα την τελευταία τη μεγάλη και πραγματικά μου άδειασε ο χώρος, αλλά έβαλα και πιο μικρές και πιο οικονομικές που πάλι κάνουν την ίδια δουλειά..!):



Έλπιζω να σας βοήθησε το post μου και να σας έδωσε μερικές ιδέες για το πώς να οργανώσετε το beauty χώρο σας! 




6 comments:

  1. Καλησπέρα!!Έχεις ένα βραβειάκι από μένα!!Πέρνα να το πάρεις pineliesstoprosopo.blogspot.com/2012/03/blog-post_8757.html .....Φιλάκια!!

    ReplyDelete
  2. Καλησπέρα!!Σε έχω κάνει tag στην παρακάτω ανάρτηση! Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τις απαντήσεις σου!!

    http://free-to-fashion.blogspot.com/2012/03/11-questions-tag.html

    Φιλιά πολλά!!

    ReplyDelete
  3. Πολύ χρήσιμο post!!

    ReplyDelete
  4. Υπέροχο post! Οι θήκες για τις παλέτες με ενδιαφέρουν! Θα κάνω μια βόλτα από τα ΙΚΕΑ! Thanks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. xairomai pou sou arese to post!! :D tsarka sta IKEA loipon xD

      Delete